5 tips til at blive mere produktiv som selvstændig

Det kan være svært at få succes som selvstændig, da du ofte ender med at arbejde hårdt uden at få mange penge for det. Hvis du gør det over længere tid, kommer du langsomt til at tjene flere penge og pludselig står du i en situation, hvor du kan arbejde mindre og tjene flere penge, end du kunne som lønmodtager. Men det kræver, at du er utrolig produktiv, før du kan nå hertil, da du skal arbejde mange timer og være effektiv samtidig. Det er hårdt mentalt, men der er en række tiltag, som du kan indføre i dit liv, hvis du gerne vil have mere succes.

  • Bliv en del af et kontorfællesskab.
  • Planlæg alt i din kalender.
  • Benyt et planlægningsværktøj.
  • Start altid med at arbejde for dig selv.
  • Sov mere og sig mere nej.

Især det første tip kan virkelig hjælpe dig med at blive mere produktiv, da du møder andre, som er i en lignende situation som dig. Det er grunden til, at kontorleje ofte er noget af det første, som alle selvstændige vælger at bruge penge på.

Sådan finder du et godt kontorfælleskab

I dag bør du kunne finde et godt kontorfælleskab ved simpelthen at søge efter kontor til leje. Du kan finde en del til en god og billig pris, så der er ingen grund til, at du sidder derhjemme og arbejder. Du kan ligeså godt komme ud og møde andre selvstændige, da de helt sikkert kan lære dig om, hvordan du bliver mere effektiv og tjener flere penge.

I dag finder du kontorfælleskab i de fleste større byer, så om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense, så burde du kunne finde et godt kontorfælleskab. Du vil helt sikkert opleve, at det gør utrolig meget for din produktivitet.

Især også fordi det bliver mere tydeligt for dig, hvornår du arbejder og hvornår du holder fri. Det er utrolig motiverende for de fleste.

Derfor skal du sige mere nej

Mange vælger at sige ja til alt som selvstændige og derfor skærer de ned på deres søvn. Det er en helt forkert måde at gøre det på. Du burde skære ned på at se venner og familie og i stedet sove mere.

Hvis du sover 7-8 timer hver nat, vil du opleve, at du bliver langt mere produktiv og du vil undre dig over, hvorfor du tidligere kun sov fire timer. Det er hårdt at sige nej til sine venner og til sin familie, men i sidste ende skal du gøre det, fordi det er grobunden for din succes. Forklar dem hvorfor at du siger nej og at du ikke siger nej forevigt.

Giv dem evt. en tidshorisont eller planlæg en dato i fremtiden, hvor I kan mødes. På den måde skærer du ned på jeres aftaler, men du sørger stadigvæk for at se både familie og venner.

Det er det med, at du skal planlægge alt. Planlæg din perfekte dag som starter og slutter på dit kontorfælleskab.

Netværk hver dag

Et mindre firma som n1u der kun består af en enkelt mand, kan få meget ud af at holde til i et kontorhotel, hvor der er mulighed for at netværke hver dag.

Skriv et svar