Container – lige ved døren eller på et lager

Mangler du et opbevaringssted til mormors gamle og antikke møbler, som du har arvet? Har du brug for ekstra plads til mandens havemaskiner? Det er lige meget, hvad du skal have opbevaret, så kan det klares ved hjælp af en container. Denne kan lejes i flere forskellige størrelser og til at imødekomme forskellige behov og ønsker. Du kan blandt andet få den leveret hjem til din egen private adresse, eller du kan leje en container på et lager. Uanset hvad du vælger, får du masser af ekstra opbevaringsplads til dine ejendele. Det er en nem og sikker løsning.

Til dig, der har brug for mere opbevaringsplads

Alle kan opleve at have brug for mere plads til opbevaring. Behovet kan opstå af mange forskellige grunde, hvoraf de hyppigste årsager nok er renoveringsarbejde eller ombygning af dit hjem. Det kan også komme, hvis du har været så uheldig at opleve brand eller oversvømmelse i din bolig. I sådan en situation kan det være afgørende at få flyttende inventaret over på et nyt tørt sted. Uanset dit behov for opbevaring kan du leje eller købe en 20 fods container til at opfylde dine behov og ønsker.

Forskellige typer

Lige så mange grunde til, at du kan have brug for en container, lige så mange typer, kan du få:

  • Køle- og frysecontainere
  • Fyrværkericontainer
  • Sidedørscontainer
  • Lagercontainer
  • Flyttecontainer
  • Opbevaringscontainer

En køle- eller frysecontainer er et godt bud, hvis du for eksempel ejer en restaurant eller et gartneri. Du kan bruge den ekstra opbevaringsplads til drikke- og fødevarer, hvormed den fungerer som restaurantens kølerum. Hvis du ejer et gartneri, kan containeren bruges til opbevaring af planter. Derimod er en fyrværkericontainer en sikker måde at opbevare al dit fyrværkeri på. De fleste typer kan du vælge at få leveret direkte hjem til dig, men du kan også leje en lagercontainer. Som navnet antyder, står denne type på udlejerens indhegnede areal. Her står den i sikkerhed for uvedkommende og er derfor en smart løsning, hvis du af den ene eller den anden grund ikke har plads til en container hjemme hos dig selv.

Hvor kan du leje en container?

Containerudlejning findes mange steder i Danmark. Blandt andet i byerne: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Hjørring og Odense. Det kan være en stor fordel, at udlejningsstederne ikke er længere væk. På den måde kan containeren hurtigere blive leveret til din adresse, men du kan også nemmere komme til din lagercontainer på udlejningsstedet. Mange steder bliver containerne ikke stablet, hvilket betyder, at du kan køre direkte hen til lige præcis din container. Kommer du i en lastbil, er det altså nemt hurtigt at læsse dine ejendele af og køre dem ind. På de fleste lagre er der desuden lange åbningstider. Du har derfor fri adgang det meste af tiden året rundt, hvis du skal hente eller bringe flere ting til din container. Du får ikke en nemmere eller mere fleksibel opbevaring til dine ejendele end med en container.

Mere info om containere

Skriv et svar