Flere skifter varelageret ud med et lagerhotel

Der er kommet en stigende tendens til, at mange virksomheder skifter over til et lagerhotel i stedet for at have deres eget lager. Det er især den øgede fleksibilitet og den gode pris, der får dem til at flytte virksomheden over til et ekstern lager.

Måske har din virksomhed allerede gjort skiftet, eller står i en situation, hvor du overvejer at gøre det.

Det er altid svært at sige, hvad der er den rigtige løsning for din virksomhed, men nogle af de punkter, som fik andre til at skifte over til et depotrum for erhverv er:

  • Ingen binding.
  • Let at op- eller nedgradere.
  • En række tilkøbsmuligheder for hjælp.
  • Besparelse på sikkerhed da det indgår i huslejen.

Virksomheder vælger fleksibilitet

Når du snakker med virksomheder, er deres største grund til at skifte, at de ønsker en øget fleksibilitet. De er trætte af, at de altid skal skrive under på lange kontrakter, for som virksomhed er det umuligt at vide, hvad der sker i fremtiden.

Det er især ingen binding, som får mange virksomheder over på et lagerhotel. Men en billig pris spiller også ind, fordi når det kommer til et lagerrum, får du en række områder dækket, som du selv skal stå for ved dit eget lager.

Det er bl.a. sikkerhed, som er utrolig vigtig for mange virksomheder. For selvom en virksomhed er forsikret, kan det have alvorlige konsekvenser, hvis de mister hele varelageret, for det gør, at man ikke kan overholde sine aftaler med sine kunder.


I sidste ende kan det betyde, at dine kunder går over til dine konkurrenter. For selvom dine kunder vil have ondt af dig, så har de stadigvæk en forretning, som de skal drive, så de kan ikke vente på, at du leverer til dem.

Derfor er sikkerhed så vigtigt for virksomheder. Især for små virksomheder da det kan betyde konkurs, hvis du skal vente på forsikringspenge og ikke kan levere nogle ordrer til dine kunder.

Se mere om opmagasinering i et lagerhotel her.

Flere tilkøbsmuligheder

Et andet område, som mange virksomheder peger på, er, at de har mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp i perioder, hvor de har travlt. Desuden kan de også let opgradere deres lagerhotel, hvis de får en stor sending hjem, som de skal levere over en travl periode. Det kan f.eks. være op til sommeren eller til jul alt efter branche.

Skiftning til lagerhotel er en udvikling, som vi ser i hele landet. I alt fra Kolding, Aarhus til Odense. Det fortsætter med at få i den retning og det lægger et pres på de virksomheder, som står for udlejning af varelager.

I sidste ende kan det betyde, at de også begynder med nogle bedre ordninger, hvor du slipper for binding, så selv hvis du ikke er skifter til et lagerhotel, så kan du fortælle din udlejer, at du gør det, hvis du skal skrive under på en ny kontrakt med binding, for du har et bedre alternativ. Fleksibilitet er alt for en virksomhed, som gerne vil vokse.

Skriv et svar