Opbevaring

Vi kender alle sammen til ikke at have noget plads i hjemmet, og her tænker mange af os, at vi bliver nødt til at smide vores elskede genstande ud. Dog er der mange genstande, som vi ikke har mulighed for at skille os af med, fordi de har stor emotionel betydning for os, eller det er tøj eller havemøbler, som kun bliver brugt til en bestemt sæson. I stedet for at skille dig af med alle dine genstande, kan du i stedet finde opbevaring til det.

Nogle af fordelene ved et opbevaringsrum er:

  • Få mere plads i hjemmet.
  • Få en mere minimalistisk stil.
  • Du får sorteret rod fra minder.
  • Du oplever øget overskud.

Det kan virke mærkeligt, at du får mere overskud, når du sender dine møbler til opbevaring, men det skyldes, at det føles rart for os at få styr på vores liv. Den slags kan både være at lave en to do-liste over, hvad vi gerne vil opnå på vores arbejde. Men det er også at tage stilling til ens møbler og andre genstande i hjemmet.

Få mere plads i hjemmet

Der er mange gode grunde til at få mere plads i dit hjem og du har sikkert dine helt egen grunde. Den største grund er, at du får overskud til at benytte dine værelser mere. Du kender sikkert til det med at gå ind i et rum og føle, at du slet ikke kan trække vejret derinde.

Det skyldes, at vi som mennesker er skabt til at være i naturen, hvor der er masser af plads. Vi har brug for plads omkring os for at tænke.

Den øget plads vil gøre, at du er mere tilbøjelig til at dyrke motion i dit hjem eller spille spil på gulvet med dine børn. Vi har sikkert alle sammen drømt om at komme i gang med at dyrke yoga, fordi det ikke kræver andet end en yogamåtte og se nogle videoer på YouTube. Men det er lige det med at gøre det.

Det kræver plads, så du har overskud til at være god mod dig selv.

Opbevaring af alt du kun bruger nogle gange

Den mest almindelige årsag, til at mange ikke har lyst til at smide noget ud, skyldes, at vi har ting, som vi bruger nogle gange. Dit vintertøj skal du bruge til næste vinter. Dine badeshorts skal du bruge, når du skal på ferie. Dine kufferter skal du også bruge på næste ferie.

Du har helt ret og det er også grunden til, at du ikke skal smide alt ud, bare fordi det kun er noget, som du bruger en gang i mellem. Her er det en lang bedre løsning, at du sørger for at sende tøj, møbler, kufferter osv. i opmagasinering.

Om du bor i Aalborg eller Odense, så har vi alle sammen de samme problemer og løsningen er også den samme. Derfor vil vi anbefale dig, at du får styr på, hvad du benytter og hvad du ikke benytter. Alle kan starte med at fixe deres liv med det.

Skriv et svar