Trailerudlejning

Skal du på storindkøb? Skal du flytte? Eller noget helt tredje? I alle tilfælde må du være bekendt med, at der ikke altid er nok plads i en almindelig personbil, end ikke hvis der er tagboks til opbevaring af nogle af tingene. Her kan det være en ganske god fordel at have en trailer, således du kan få flyttet tingene fra A til B, hentet de nye møbler og lignende. Men hvor får du lige fat i en trailer? Måske naboen, eller vennerne har en? Men så passer denne trailer ikke til formålet, eller den kan måske være i brug.

Hvis du ikke altid vil være den, der låner trailer af bekendte, eller hvis du ikke kender nogle med en trailer, kan det være en fordel for dig at leje af trailer. Det kan især være en fordel, hvis du sjældent har brug for en trailer, hvor det i så fald ikke just er en fordel at købe en trailer. Billig trailerleje kan foregå i hele landet, uanset om du skal fragte varer fra Aalborg til Hjørring eller til go fra andre byer såsom Odense, Kolding, Esbjerg og Aarhus.

Hvordan finder jeg den rette trailerudlejning?

Når du skal finde den rette flyttetrailer, er der flere forskellige ting at være opmærksom på, og det er faktisk ikke så let som så. Fordi det er først og fremmest vigtigt, at du finder en trailer i en størrelse, der kan kapere det, du ønsker at flytte i den. Ved dette er der dog to bagkanter:

  1. Med almindeligt kørekort må du køre med en trailer med maksimal totalvægt på 750 kg
  2. Hvor tung en trailer din bil er i stand til at køre med

Der er derfor ikke evige grænser for, hvor stor en trailer, du kan leje. Skal du bruge en trailer, der vejer mere end de 750 kg, skal du have et trailerkørekort for at kunne køre med den. Så har du ikke dette kort, er det en fordel at holde sig til trailerudlejning af trailere, der vejer mindre end 750 kg. Derudover bør du også skrive dig bag øret, hvor meget vægt det er forsvarligt at køre med i forhold til den bil, du har, og at bilen kan trække den givne vægt.

Vær sikker på forsikring, inden du gebærder dig ud i trafikken

Når du vælger trailerudlejning, er det vigtigt at have styr på forsikring. Skulle uheldet være ude, uden at der er forsikring, kan det vise sig at blive en ganske dyr fornøjelse. Når du ikke normalt kører med trailer, vil dette som udgangspunkt ikke være inkluderet i din forsikring, hvorfor det er vigtigt at få styr på dette, inden du kører med en trailer fra trailerudlejning.

Så inden du låner en trailer anbefales det på det kraftigste, at du skriver en forsikring, så du er dækket, hvis du skulle komme til at forvolde skade på traileren eller andet, når du bruger den. Det kan rende op i en regning på mange tusinde kroner, hvis noget på traileren bliver skadet.

Pas på med vægten. Når du kører med sand, have fliser eller andre tunge ting, kommer du hurtigt over max lasten på traileren og det er farligt for dig og de andre trafikanter, og så er det en dyr fornøjelse at blive stoppe med overlæs på trailere.

Skriv et svar